Toggle navigation
EN
صفحه اصلی
صفحه اصلی
معرفی و تاریخچه مرکز
حوزه ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
اداره فناوری اطلاعات
تدارکات
اداره منابع انسانی
اداره امور خدمات پشتیبانی
آموزش ضمن خدمت
معرفی
رسالت
تقویم آموزشی
جزوات آموزشی
کتابخانه
بهبود کیفیت،اعتباربخشی و ایمنی بیمار
تاسیسات
امور مالی
مددکاری
مدیریت اطلاعات سلامت
بهداشت حرفه ای
امور تغذیه
مهندسی پزشکی
روابط عمومی
واحد توسعه تحقیقات بالینی سینا
بخشهای درمانی
بخش های درمانی
بخش های بستری
بخش های پاراکلینیک
درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی
برنامه زمانبندی درمانگاه ها
نوبت دهی درمانگاه
اتاق عمل ها
اتاق عمل پوست
اتاق عمل جراحی
اتاق عمل سوختگی و ترمیمی
اورژانس
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
مدیریت پرستاری
کمیته اخلاق بالینی
میز خدمت
میز خدمت مراجعین
راهنمای مراجعین
میز خدمت کارکنان
برنامه درمانگاه ها
تعرفه ویزیت پزشکان درمانگاه
راهنمای پذیرش درمانگاه بصورت اینترنتی
نحوه اخذ نوبت از سایت طب 20
اسامی پزشکان مرکز
راهنمای پذیرش بیماران
نحوه پذیرش بیمار
مدارک لازم جهت بستری بیمار
منشور حقوق بیمار
راهنمای ترخیص بیمار
فلوچارت ترخیص بیمار
تعرفه اعمال جراحی -ویزیت و بیمه های طرف قرار داد
راهنمای پذیرش بیماران در اورژانس
راهنمای پذیرش بیماران در اورژانس تحت نظر
راهنمای پذیرش بیماران بستری
فاوچارت فرآیند کاری پذیرش اورژانس
فاوچارت فرآیند کاری پذیرش بستری
فرم نظرسنجی از مراجعین
فرم رسیدگی به شکایات
آموزش بیمار
آموزش به بیمار
بخش داخلی
انسداد مزمن کلیوی
ترومبوز وریدهای عمقی
دیابت
مراقبت از کاتتر
نارسایی مزمن کلیه
پانکراتیت
پای دیابتی
بخش پوست
استیون جانسون
اگزما
داروی کورتون
پسوریازیس
پمفیگوس
کهیر
بخش ارولوژی
Tese
اورکیت
اورکیکتومی
تورشن بیضه
تومور مثانه
سنگ باز
سنگ بسته
سیستوسکوپی
نفروکتومی
هرنی
هیپوسپایازیس
واریکوسل
پروستات باز
پروستات بسته
بخش عفونی
تب مالت
زونا
سل
هپاتیت
مننژیت
عفونت ادراری
پنومونی
زخم بستر
بخش ترمیمی و ENT
Bcc , Scc
IVIG
آبدمینوپلاستی
تمپانوماستوییدکتومی
رینوپلاستی
عفونت گوش
عمل جراحی برداشتن لوزه
بخش جراحی
آبسه پری آنال
استوما
آپاندکتومی
تیروئیدکتومی
سینوس پیلونیدال
فتق
فیستول
ماستکتومی
هموروئید و فیشر
کانسر مری یا معده
کله سیستکتومی
بخش سوختگی
سوختگی کودکان
گرفت پوستی و دنور
آموزش حین ترخیص
آموزش کارکنان
دپارتمان آموزش کارکنان
صلاحیت حرفه ای پرستاری
سئوالات
ارشد پرستاری
پرستاری داخلی و جراحی DRS
پرستاری داخلی و جراحی ERS
پرستاری مادران و نوزادان DRS
پرستاری کودکان
راهنمای ثبت نام در آموزش مداوم
راهنمای اخذ پروانه صلاحیت حرفه ای
راهنمای اخذ کارت ورود به جلسه
کنگره ها و وبینارها
کتابچه های آموزشی
بیماران بین الملل(IPD)
بیماران بین الملل (IPD)
معرفی واحد IPD
پایش بیمارانIPD
لیست و گرایش پزشکان
تعرفه هتلینگ
پکیج درمانی
فرایند پذیرش
فرایند ترخیص
فرایند رسیدگی به شکایات
ارتباط با ما
EN
ورود
کارکنان
جستجو
واحد تغذیه
معرفی واحد تغذیه
نام واحد
واحد تغذیه
شماره تماس داخلی
مسئول تغذیه
محمد هاشم زاده
325
مسئول تغذیه بالینی
دکتر سمانه رشوند
186
کارشناسان تغذیه
مائده صاحب اختیاری
186
در این واحد اقدامات زیر صورت می گیرد:
مشاوره تغذیه و رژیم درمانی : بررسی وضعیت بالینی بیمار و تنظیم برنامه ی رژیمی مناسب
ارائه خدمات غذایی متناسب با برنامه رژیمی بیمار (محلول گاواژ،وعده های اصلی و میان وعده رژیمی )
خدمات غذایی : برنامه ریزی و كنترل بر مواد غذايي خريداري شده، انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و میان وعده ها
کارکنان واحد تغذیه مرکز :
محمد هاشم زاده – مسئول واحد تغذیه
سمانه رشوند- متخصص تغذیه بالینی
مائده صاحب اختیاری-کارشناس تغذیه
شرح وظایف کارکنان واحد تغذیه ی مرکز:
مسئول واحد تغذیه : علاوه بر مدیریت ، سرپرستی ، نظارت ، ارزیابی کیفی-دوره ای فعالیت های خدمات غذایی و مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و تقسیم وظایف کارکنان تحت سرپرستی ؛ با متخصص تغذیه بالینی جهت ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و کارشناس خدمات غذایی در امور نظارت و ساماندهی امور غذا همکاری می نماید .
متخصص تغذیه بالینی : ویزیت بیمار و تنظیم برنامه رژیم غذایی متناسب با وضعیت وی+ پیگیری اجرا و تغییر برنامه رژیمی بیمار (در صورت نیاز)
کارشناس تغذیه : علاوه بر نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی، برنامه و منوی غذایی بیماران را با تعامل رئیس بخش تغذیه و متخصص تغذیه بالینی تهیه و تنظیم می نماید.
ویرایش شده
در
جمعه بیست و سوم دي 1401
توسط
ندا میرزایی